Extra lange heren truien

Vind je het door je lengte lastig om een goede trui of sweater te vinden die niet als een tent om je lichaam hangt of, erger nog, die veel te kort is? Waarschijnlijk heb je ook vaak problemen met lange mouwen, die helemaal niet zo lang zijn in het geval van jouw armen! Gelukkig bestaan er ook truien die speciaal ontworpen zijn voor lange mannen! Deze zijn langer én hebben extra lange mouwen.

De truien en sweaters die je bij Highleytall kunt vinden, zijn extra lang en hebben mouwlengte 7. Dit houdt in dat de mouwen 72 cm lang zijn, gemeten vanaf de schouder tot de pols. Je hebt dus nooit meer last van blote polsen en koude onderarmen. Onze extra lange truien passen gewoon goed, en zijn daardoor ook warm genoeg. En natuurlijk bieden we een ruime keus: met of zonder capuchon, in nette basic kleuren, of juist met een opvallende opdruk.... Wat je ook kiest: al onze truien, sweaters en vesten zijn speciaal ontworpen voor lange mannen en dat zie je en voel je wanneer je ze draagt!

Truien voor lange mannen

Truien voor lange mannen zijn niet overal te vinden. Er wordt niet altijd rekening gehouden met het feit dat lange mannen soms wel langere armen hebben maar niet altijd een groter, breder postuur. Gelukkig zijn er genoeg merken die extra lange truien voor heren ontwerpen en hier wél rekening mee houden. Bij Highleytall is het gelukt om de beste extra lange truien voor heren te verzamelen in de webshop. Je vindt hier merken als Kitaro, Replika Jeans, Casa Moda en vele anderen.

Truien met extra lange mouwen

Omdat de truien speciaal voor lange mannen ontworpen zijn, blijven de modellen mooi in verhouding. Je krijgt geen slobbertruien omdat de mouwen langer moeten zijn, in het gehele ontwerp is rekening gehouden met de juiste verhoudingen. Hierdoor klopt alles en is het ook voor lange heren mogelijk om volgens de laatste mode gekleed te gaan in goed passende kleding. Hoewel qua lengte de truien echt extra lang zijn, zijn de extra lange truien voor heren in alle breedtematen te bestellen. Van S tot 3XL zijn er extra lange truien voor heren in het assortiment te vinden. Door de goede kwaliteit zullen de truien mooi blijven en heb je er lang plezier van.