Hardloopkleding heren extra lang

Exclusief bij Highleytall verkrijgbaar: een unieke serie extra lange hardloopkleding. De kleding maakt deel uit van een speciale Athletics-lijn van Panzeri en wordt speciaal voor ons in langere maten gemaakt. De kleding heeft een perfecte kwaliteit en is gemaakt van speciale stoffen met ademende eigenschappen, ideaal voor tijdens het hardlopen.

De hardlooptights zijn gemaakt van zeer soepel stretchmateriaal en verkrijgbaar in lengtemaat 38 en lengtemaat 40. De shirts en jackets hebben mouwlengte 7 en extra lange panden. Zo heb je tijdens het sporten geen last meer van blote, koude enkels en polsen of een opkruipend, te kort jack.

Op verzoek van Highleytall zijn diverse extra's toegevoegd die onze hardloopkleding nog fijner maken. De hardlooptights hebben bijvoorbeeld refelcterende strepen, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent tijdens je hardlooprondje. Ook zit er een klein zakje aan de binnenkant van de tights, handig om je sleutels of MP3-speler in te doen.

Kortom, ben je een lange man die van hardlopen houdt, zoek dan niet verder: Highleytall heeft de perfecte extra lange hardloopkleding, in jouw lentemaat en aangepast aan jouw wensen.