Over Highleytall.com - efficiënt shoppen voor lange mensen

 

Het concept Highleytall is in 2010 ontstaan als een uitdaging. Een uitdaging om een flinke collectie kleding voor lange mensen aan te bieden. Gemakkelijk lange mode en lange sportkleding vinden, zoeken op maat, merk of kleur en je ook nog eens een flinke keuze te kunnen bieden, dat is het doel: efficiënt shoppen voor lange mensen.

We zijn zelf lang en kennen de uitdaging van de juiste kleding vinden maar al te goed. Vanaf dat moment zijn we gestart met het benaderen van leveranciers voor ons concept.

 

Vanaf januari 2011 is de webshop daadwerkelijk gestart. We zijn begonnen met een vrij kleine collectie sportkleding en jeans voor lange mannen. Na veel enthousiaste reacties en vragen van klanten zijn we de afgelopen jaren steeds meer uitgebreid. Zo hebben we nu bijvoorbeeld zelfs extra lange hardloopkleding en lange skikleding. Onze herenjeans afdeling biedt inmiddels een enorme keuze!

 

In november 2012 zijn we op veler verzoek gestart met sportkleding voor lange vrouwen en vanaf februari 2013 kun je ook bij Highleytall terecht voor broeken en jeans voor lange vrouwen, o.a van Corel, Mustang Jeans en LTB Jeans.

 

We zijn altijd op zoek naar interessante lange kleding of nieuwe lange merken en proberen je elk seizoen met iets nieuws te verrassen. Zorg dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen!
Like ons op Facebook of volg ons op Twitter en Instagram 

 

Ik heb een specifieke lange maat / pasvorm, kunnen jullie mij helpen? 

 

Op de website kun je gemakkelijk selecteren op maat en bij veel artikelen vermelden we specifieke informatie over de pasvorm. Kom je er niet uit of ben je op zoek naar iets specifieks? Je kunt ons altijd een e-mail sturen met je vraag, we helpen je graag.

 

Hoe kan ik jullie bereiken?

 

Je kunt ons altijd bereiken via e-mail: info@highleytall.com, of via het contactformulier.

Telefonisch zijn we te bereiken via  0228-527612, van 9 uur 's morgens tot 8 uur 's avonds, op weekdagen.

 

Ons adres:

Highleytall Clothing B.V.
Schrepel 9 
1648GC De Goorn
Nederland

Verdere gegevens:

BTW-identificatienummer NL861409917B01

KvK-nummer 78462959

 

 

Over onze naam Highley en Highleytall

 

De naam Highley staat voor onze achternaam, Heilig. Highley hebben we niet zelf bedacht. Dat is al meer dan 300 jaar geleden gedaan door een Duitse naamgenoot. Samen met twee broers emigreerde hij naar Amerika. Eenmaal aangekomen vond hij dat hij met een nieuw leven in Amerika ook maar een nieuwe Amerikaanse naam moest aannemen.

De naam Heilig werd aangepast tot een goed Engels klinkende naam, en zo ontstond de naam Highley. Samen met het woord tall krijg je een betekenis wat lijkt op hogelijk lang of zeer lang. Toeval of niet?