Extra lange jeans en broeken voor mannen

Ben jij op zoek naar extra lange jeans en broeken voor heren? Dan ben je bij Highleytall aan het juiste adres. In onze webshop vind je jeans en broeken met lengtemaat 38 en lengtemaat 40. Koop bij ons de juiste maat heren jeans en broeken, zodat jij nooit meer rondloopt in broeken die een paar centimeter te kort zijn of zelfs tot je enkels komen.

Bekijk ook: Broeken | Jeans | Chino's

Ons assortiment aan heren jeans en broeken is zeer uitgebreid. De broeken voor heren lopen van taillemaat W28 tot en met maat W46. In onze webshop vind je mooie merken, waaronder Cars Jeans en MAC Jeans. Op het gebied van pasvormen kun je ook kiezen wat je maar wilt en dan hebben we het nog niet eens gehad over de diversiteit aan kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een donkergrijze jeans of een marineblauwe broek. Of je nou op zoek bent naar een broek, een paar jeans of juist shorts, dankzij de aanwezige categorieën vind je bij ons snel wat je zoekt. Zoek dus vandaag nog een leuke broek uit voor heren die perfect past bij jouw lengte. Wanneer je eenmaal één van onze broeken aan hebt gehad, wil je echt nooit meer anders!

Wat is de taillemaat van een herenbroek of jeans?

De taillemaat is de omtrekt van de plek waar je riem valt, uitgedrukt in de maateenheid inches.

Hoe meet je je taillemaat?

Je taillemaat meet je door een meetlint te plaatsen op de plek waar een riem om je lichaam zou vallen. Vervolgens moet je de uitkomst van cm omzetten in inch.

Hoe meet je je binnenbeenlengte?

Plaats voor het meten van je binnenbeenlengte een meetlint tussen je lies en tot net iets over de enkel. Vervolgens moet je de uitkomst van cm omzetten in inch.

Lengtemaat 38 - hoeveel cm is dat?

Een herenbroek met lengtemaat 38 heeft een binnenbeenlengte van 97 cm.

Lengtemaat 40 - hoeveel cm is dat?

Een herenbroek met lengtemaat 40 heeft een binnenbeenlengte van 102 cm.