Extra lange t-shirts voor mannen

Als je als man wat groter bent dan de gemiddelde Nederlander, dan vis je vaak achter het net wat betreft t-shirts. T-shirts vallen bij jou vaak, of misschien wel altijd, te kort. Je kunt een t-shirt dan wel 1 of 2 maten groter kopen voor een langere lengte, maar dan zal het shirt weer veel te ruim vallen. Dat is natuurlijk ook geen oplossing. Wat nu? Gelukkig is Highleytall daar met shirts voor lange mannen.

 

Bekijk ook: Kitaro | Replika Jeans | Sportshirts

Deze t-shirts hebben een lange lengte én een bijpassende breedte, zodat het shirt perfect om je lichaam zal vallen. Highleytall is er voor heren die een lengte hebben rond de 1,90 meter of meer. Uiteraard zijn alle (lange) mannen van harte welkom bij ons! Op de website van Highleytall vind je extra lange t-shirts voor mannen met lange en korte mouwen van diverse merken. De maten lopen van M tot en met maar liefst 4XL! Er is voor ieder een passend T-shirt te vinden dus. Het zijn allemaal extra lange t-shirts voor mannen, dus geen zorgen meer over een shirt dat te kort is. Kom snel een kijkje nemen in ons assortiment en bestel direct je favoriete extra lange t-shirts voor mannen.

Extra lange t-shirts voor mannen met stijl

Onze extra lange heren t-shirts hebben een extra lange ruglengte, zodat zelfs mannen die langer zijn dan 1,90 meter geen problemen meer hebben met opkruipende en te korte shirts. In onze shop vind je een grote collectie extra lange herenshirts. Wil je een shirt met opdruk? Of een gestreept poloshirt met korte mouwen? Heb je liever een V-hals of ronde hals? Je vindt het allemaal. Ben je meer van effen kleuren? Ook dan genoeg keuze, bijvoorbeeld de effen polo's, die gemaakt zijn uit katoen en polyester voor een hoog draagcomfort. Of bekijk de klassieke basic t-shirts voor mannen, die extra lang zijn en zowel op kantoor als in de vrije tijd gedragen kunnen worden.

Extra lange t-shirts voor mannen in veel verschillende stijlen en kleuren

Een extra lang t-shirts zijn must-have basics die in elke garderobe thuishoren. Zeker de effen, basic shirts mogen niet ontbreken. Maar voor dagen die om wat meer kleur, speelsheid of afwisseling vragen vul je je gardarobe aan met gekleurde polo's of shirts met prints. Kijk eens rond tussen de extra lange t-shirts van bekende merken Replika, Kitaro of North 56°4 en bestel eenvoudig online.