Ruilen en retourneren

 

Ruilen

 

We proberen zo duidelijk mogelijk aan te geven wat de afmetingen zijn op de productpagina's. De kleding wordt steekproefsgewijs opgemeten. Heb je toch de verkeerde kleding gekozen, dan kun je de kleding uiteraard omruilen. Stuur binnen 14 dagen de ongedragen, ongewassen kleding, voorzien van de originele labels, zoveel mogelijk in de originele verpakking retour. Vergeet niet voldoende te frankeren en bewaar de track en trace gegevens. Na ontvangst van je retourzending sturen we de goede kleding naar je toe. De verzendkosten van deze tweede zending zijn voor ons. Zo delen we de kosten voor de retouren.

 

Retourneren

 

Is het kleding toch niet wat je ervan had verwacht? Je kunt de kleding binnen 14 dagen retourneren. We nemen ongedragen, ongewassen kleding, voorzien van de originele labels, zoveel mogelijk in de originele verpakking retour. Vergeet niet voldoende te frankeren en bewaar de track en trace gegevens. Als de kleding weer bij ons is binnengekomen ontvang je het aankoopbedrag retour. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Heb je betaald met Paypal? Je retourkosten worden vergoed door Paypal!

 

Een geweldige actie van Paypal! Heb je de bestelling betaald met je Paypal account, dan vergoedt Paypal de gemaakte frankeerkosten voor de retourzending. Dit geldt voor zowel onze Nederlandse als onze Belgische klanten. Lees er hier meer over.

 

 

Retouradres

 

Ons retouradres voor Nederlandse klanten is:

Highleytall - Retouren, De Marowijne 27a,  1689 AR Zwaag

 

Ons retouradres voor Belgische klanten is:

Highleytall - Retouren, Lar M30, 8930 Rekkem.

Je betaalt dan alleen de binnenlandse frankeerkosten. De internationale kosten naar Nederland worden door ons betaald.

 

Vragen? Stel je vraag over je bestelling hier: