Extra lange trainingsbroeken

 

Wil jij ook lekker trainen en ben je op zoek naar trainingsbroeken voor lange mensen? Zoek niet verder en maak je keuze bij Highleytall! Wij bieden sportkleding voor lange mensen die graag sportief bezig zijn. Voor jou vonden we de beste trainingsbroeken voor lange dames en heren. Bij ons vind je extra lange trainingsbroeken, joggingbroeken en sportbroeken in verschillende kleuren, stoffen, modellen en maten. In onze collectie zitten lengtemaat 36, 38 en 40: mooie extra lange broekspijpen. Omdat elk kledingstuk speciaal is gemaakt voor lange mensen, is de pasvorm perfect. De extra lange trainingsbroeken geven je daarom alle comfort voor je workout. Kies een model met rechte pijpen of boorden onderaan. En geniet vanaf nu optimaal van al jouw sportieve activiteiten in de perfecte trainingsbroek. Highleytall heeft een actueel assortiment voor een scherpe prijs. Alle extra lange trainingsbroeken zijn van perfecte kwaliteit. Bekijk snel onze grote collectie en maak je keuze!

 

Extra Lange Sportkleding Dames     Extra Lange Trainingsbroeken Heren

 

 

per pagina

You have viewed 13 of 70 products

per pagina

You have viewed 13 of 70 products

De perfect passende trainingsbroek

Tijdens het sporten wil je je kunnen focussen op je training en niet afgeleid worden door een te kleine en korte sportbroek, waardoor je enkels steeds te zien zijn. Dan is de lol van de sport zelf er al gauw af. Gelukkig hebben wij trainingsbroeken voor lange mensen! Voor dames en heren. Zo kun je weer onbezorgd genieten van bewegen!

In ons assortiment vind je extra lange joggingbroeken, yogabroeken, hardlooptights en trainingsbroeken. Onze broeken komen in lengtemaat 36 38 en 40, in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende stoffen. Wij verkopen onder andere de merken Panzeri, Authentic Klein, Only M.

Onze extra lange trainingsbroeken

Voor zowel dames en heren hebben wij de perfecte extra lange trainingsbroek in lengtematen 36, 38 en 40. We hebben de trainingsbroeken voor lange mensen in meerdere kleuren, met rechte pijpen en een elastiek en koordje in de taille. De extra lange trainingsbroek is gemaakt van 100% katoen en valt net wat soepeler dan een joggingbroek. Heerlijk comfortabel dus!

Joggingbroeken

Naast trainingsbroeken shop je bij ons ook extra lange joggingbroeken. Voor een fijn avondje op de bank, op een druilerige dag of gewoon om een activiteit in te doen. Ook deze komen in meerdere kleuren. De stof in wat dunner dan die van een extra lange trainingsbroek en valt dus wat soepeler. We hebben joggingbroeken met toelopende pijpen, maar ook met rechte pijpen, zakken aan de voorkant en een koordje in de taille.

Onze extra lange yogabroeken

Voor de dames hebben wij een passende extra lange trainingsbroek, speciaal voor yoga. Deze zijn van ons eigen merk We Love Long Legs en komen in de kleuren zwart, donkergrijs en donkerpaars. De broek is van stretchkatoen, heeft rechte pijpen en een stevige, brede tailleband. Stijlvol en comfortabel op de yogamat.

Onze extra lange hardlooptights

Onze hardlooptights voor zowel dames en heren zijn van Panzeri en zijn gemaakt van een stretchstof die makkelijk te wassen is, goed ventileert en comfortabel zit. Ook hebben de hardloopbroeken een zakje aan de voorkant van de taille, waar je bijvoorbeeld je huissleutel in kunt stoppen. Er zit een elastiek in de taille, zodat deze goed aansluit en de broek niet af afzakt. En geen koude enkels meer dankzij de extra lange pijpen!