Extra lange sportkleding

Ben je lang en op zoek naar sportkleding voor lange mensen? Welkom bij Highleytall! Bij ons vind je alles voor je workout. Highleytall is namelijk specialist in extra lange sportkleding voor dames en heren. Onze sportcollectie is speciaal gemaakt voor lange mensen. Hierdoor is de pasvorm perfect en dat geeft je het nodige comfort bij je sportieve activiteiten.

 

Extra Lange Sportkleding Dames     Extra Lange Sportbekleidung Herren

 

per pagina

You have viewed 13 of 162 products

per pagina

You have viewed 13 of 162 products

Onze (sport)jassen zijn langer en hebben extra lange mouwen. Extra lange sportkleding dragen betekent dat je fijner sport als je langer bent dan gemiddeld. Wij bieden sportkleding voor lange mensen die graag sportief bezig zijn. Voor wandelen, joggen, fitness, zumba, yoga, skiën enzovoort. Vind de mooiste extra lange trainingsbroeken, sportbroeken, joggingbroeken, shorts, shirts, sweaters, jackets en skikleding. Highleytall biedt je een wisselende collectie sportkleding voor lange vrouwen en mannen in mooie kleuren, stoffen en prints. Modieuze modellen van de hoogste kwaliteit. En dat voor een scherpe prijs. Bekijk dus gauw onze uitgebreide collectie extra lange sportkleding en maak je keuze!

Ons aanbod extra lange sportkleding

In ons unieke aanbod extra lange sportkleding vind je hardloopkleding, wieleroutfits, skikledij en yogabroeken terug. Daarnaast hebben we ook verschillende merken in ons assortiment, zoals Panzeri, Maier Sports en Brigg. Omdat ook lange mensen een uitgebreide keuze verdienen, hebben we de meeste producten in verschillende kleuren én in diverse prijsklassen. Bij het kopen van extra lange sportkleding moet je goed letten op het verschil tussen breedtematen en lengtematen. De breedtematen zijn gelijk aan de taillematen uit een gewone winkel. De lengtematen zijn daarentegen wat onze producten uniek maakt, namelijk extra lange kledingstukken voor lange mensen. Bij elk artikel worden deze lengtematen weergegeven in een tabel. Hierdoor kies je altijd een passend product. Bij bovenkleding wordt per maat de mouwlengte, borstwijdte en de algemene lengte van het product vermeld. Bij onderkleding is dit de breedte, kruishoogte en binnenbeenlengte van de broek. Wanneer je dus op zoek bent naar een extra lange trainingsbroek, check je de tabel bij het gewenste product om jouw maat te vinden. Zo makkelijk kan het zijn!

Sportkleding voor lange mannen

Trainingsbroeken voor heren die extra lang zijn, bieden we aan in de breedtematen S tot 3XL en lengtematen 36 tot 40. Voor t-shirts, vesten en jassen variëren de maten tussen M en 3XL. Naast onze gewone sportoutfits bieden we ook extra lange skibroeken en -jassen aan.

Sportkleding voor lange vrouwen

Ook voor vrouwen hebben we een uitgebreid assortiment aan lange sportkledij. Extra lange sportbroeken voor dames zijn verkrijgbaar van breedtemaat S tot XXL en lengtemaat 34 tot 38. Skibroeken bieden we aan tot lengtemaat 44. Ons aanbod lange sportshirt voor dames gaat van maat S tot 3XL.