Extra lange broeken lengtemaat 36, 38, 40

 

Kost het vinden van extra lange broeken je moeite omdat je langer dan gemiddeld bent? Zijn de meeste broeken niet lang genoeg? Stop met zoeken en vind bij Highleytall je nieuwe lange broek die wel goed past! Wij hebben voor jou de beste collectie extra lange broeken. Als specialist in lange maten zijn we altijd op zoek naar de beste modellen broeken voor lange mensen. Deze vind je terug in onze uitgebreide collectie. Prachtige extra lange broeken en jeans voor dames en heren. Maak je keuze uit de beste merken, zoals MAC Jeans, Camel Active, Mavi, Cars, LTB Jeans, Mustang, Corel, Pionier en Paddocks. Wij bieden je een ruime keuze lange broeken met een perfecte pasvorm, speciaal voor extra lange mensen. In onze shop vind je broeken met lengtemaat 36, 38 en 40. Vele modieuze modellen voor een scherpe prijs. Shop nu bij Highleytall en vind de nieuwste mode voor lange mensen!

 

per pagina

You have viewed 49 of 378 products

per pagina

You have viewed 49 of 378 products

Extra lange broeken voor dames en heren

Loop jij graag met de laatste nieuwe mode door de stad maar slaag je er dikwijls niet in om een trendy broek die geheel naar jouw smaak is te vinden omdat je net iets langer bent dan de gemiddelde persoon? Bij Highleytall vind je een uitgebreid assortiment aan extra lange broeken in lengtemaat 36, 38 en 40 in verschillende kleuren en ontwerpen.

Extra lange broeken voor dames

De langere dames die van spijkerbroeken houden, kunnen zich laten verleiden in onze collectie extra lange jeans. De merken Mavi Jeans, LTB Jeans en MAC Jeans, bieden een enorme variatie aan extra lange jeansbroeken, gaande van een klassieke jeans met brede pijpen tot een hippe skinny jeans. Alle modellen uit ons aanbod "extra lange broeken voor dames", zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en in diverse taillematen waarbij de lengtemaat voor deze broeken maar liefst tot 38 gaat! Vrouwen die op zoek zijn naar een modieuze linnen of katoenen broek, kunnen hun hartje ophalen bij merken zoals Only en Bloomers.

Extra lange broeken voor heren

Ook de mannen worden bij ons niet vergeten. Absoluut alle taillematen, van W28 tot W 46, zijn in onze webwinkel beschikbaar in lengtemaat 38 en 40. Populaire merken zoals Cars Jeans en MAC Jeans vind je in overvloed terug in onze webshop. Voor de modebewuste heren die graag een keer iets anders proberen, is er Paddocks Jeans of Alberto Jeans. Ben je momenteel niet op zoek naar een jeans maar heb je wel een extra lange broek nodig? Neem dan een kijkje bij Gardeur voor een mooie chino, of bekijk ons aanbod Redpoint broeken en vind jouw favoriete extra lange broek terug!

Wij ontfermen ons elke dag opnieuw, met de grootste zorg, over onze gigantische collectie aan modieuze broeken voor lange mensen. Heb je lange benen en ben je zeer modegevoelig of ben je juist op zoek naar een extra lange broek die niemand anders heeft? Bij Highleytall hebben wij voor ieder wat wils tegen vriendelijke prijzen.