Jassen voor lange mannen

Of het nou winter of zomer is, wanneer je een jas draagt wil je wel dat hij lang genoeg is. Niet alleen bij de rug moet hij voldoende lengte hebben, ook lange mouwen zijn niet onbelangrijk. Ons assortiment is speciaal ingekocht voor lange mannen, met ook jassen en jacks voor lange mannen. Deze jassen zijn extra lang en hebben lange mouwen.

Als je als man wat langer bent dan de gemiddelde man, zul je al snel het probleem hebben dat jassen die in de winkels hangen niet lang genoeg zijn. Extra lang zijn heeft zo zijn voordelen, maar dus ook zeker enkele nadelen. Ons assortiment is speciaal ingekocht voor lange mannen, met ook jassen en jacks voor lange mannen. Deze jassen zijn extra lang en hebben lange mouwen. Onze jassen voor lange mannen zijn er in diverse soorten, kleuren en maten. Ga voor een jas van het merk Redpoint, Brigg, of een van de andere merken. Het assortiment is heel divers en uitgebreid. Zoek dus direct jouw perfecte jas met extra lange mouwen voor heren uit in onze shop! Heerlijk, nooit meer last van te korte kleding.

Jas extra lange mouwen voor heren

In onze collectie vind je verschillende soorten jassen voor lange mannen. We hebben prachtige colberts, zomerjassen, ski- en winterjassen met extra lange mouwen en extra ruglengte. Want niks is vervelender dan een koude, blote rug. Of een deel van je armen dat zichtbaar is elke keer als je naar iemand zwaait of iets van het bovenste schap wil pakken in de supermarkt.

Jassen voor lange mannen

Heb je een feestje waarbij je netjes gekleed moet? Of misschien een belangrijke vergadering? Het vinden van een goed colbert is sowieso al lastig, laat staan als je ook nog eens rekening moet houden met extra ruglengte en extra mouwlengte. Probeer eens een blaze van het merk No Limit Colbert; die zijn tijdloos en passen overal bij. De colberts zijn er in drie verschillende mooie, gemêleerde kleuren. Ze hebben een 2-knoopssluiting, twee zakken voorop en verschillende binnenzakken. Zo zie je er netjes uit voor elke gelegenheid. Alle colberts hebben minstens mouwlengte 7. Dat is zo’n 75 a 76 cm van de schouder tot de pols. Colberts bestel je bij ons in de maten 48 t/m 54.

Extra lange zomerjassen

Ook voor de zomer hebben wij meerdere jassen voor lange mannen. Lekker luchtig, wind- en waterdicht voor de dagen waarop het net te fris is om zonder jas buiten te lopen. We hebben zomerjassen van de merken Brigg, Redpoint en North 56º4. Ze komen in het rood en verschillende tinten blauw. Ook allemaal mouwlengte 7. Deze jassen zijn heel fijn bij het wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Extra lange winterjassen

In de winter is te korte kleding nog minder prettig. Elke keer als je beweegt voel je de kou langs je rug of je onderarmen. Zo heb je natuurlijk niks aan een goede winterjas. Wij hebben ski- en winterjassen van de merken Brigg en Redpoint. Ook dit zijn jassen voor lange mannen. Je kunt kiezen voor verschillende stijlen, zoals casual, stoer, parka’s en met of zonder nepbont. De capuchons van de jassen kan je eraf halen, zo kun je zelf kiezen of je die er wel of niet op laat zitten. We hebben verschillende kleuren winterjassen, dus er zit vast wat voor je tussen.